fbpx

Žmogus-Voras atidarė trečiąjį SPALVŲ PIEVA sezoną

Spalvų pieva

Antrąjį gegužės savaitgalį sodyboje GYLYNĖ skambėjo vaikučių juokas, persipynęs su gražiausiomis vaikystės dainelėmis. Minėjome trečiąjį SPALVŲ PIEVOS sezono atidarymą! Tik šiltuoju metų laiku veikianti vaikų švenčių erdvė 2018-ųjų vasarą pasitinka atsinaujinusi ir pasipildžiusi dar didesniu skaičiumi išskirtinių lauko žaidimų mažiesiems.

Pažintis su Žmogumi-Voru ir naujųjų žaidimų bandymai

Spalvų pieva

Praėjusių metų sezono atidarymą vainikavo vaikučių mylima TROLIŲ personažė – Popytė. Šių metų herojaus vizitas pradžiugino ne tik mažuosius, bet ir jų tėvelius. SPALVŲ PIEVOJE viešėjo visų mylimas Žmogus-Voras! Išmokę superherojaus gudrybių, vaikai ir jų didvyris pasinėrė į naujųjų PIEVOS žaidimų bandymus.

O jų šiemet žaidimų erdvėje išties gausu. Greta jau tradiciniais tapusių mašinėlių parko, amerikietiško biliardo, batutų, piešimo ant stiklų ar MARGAS MIŠKAS lauko žaidimų rinkinių, PIEVOJE turime ir naujienų. Artėjančią vasarą vaikai čia ras ir virtuvėlę, skirtą kulinariniams įgūdžiams gerinti. Taip pat – naująjį žaidimą KETURI EILĖJE bei dailias palapines saviesiems žaidimams ir istorijoms kurti.

Spalvų pieva

Tiesa, kai kas per žiemą nepakito. Ir šiemet į SPALVŲ PIEVA atvykusius vaikučius sveikins jos prižiūrėtojai – triušiukai Pienė ir Ausytė. Na, o kad pramogos suteiktų ir naujų žinių, edukaciniame darželyje vaikai galės susipažinti su jų taip mėgstamų uogų ir daržovių augimo procesu.

Jūsų vaikučių šventė SPALVŲ PIEVOJE

Spalvų pieva

Jei dar nesate aplankę mūsų SPALVŲ PIEVOJE, kviečiame tai padaryti artėjančiu sezonu. Šioje lauko žaidimų erdvėje Jūsų vaikučių laukia beveik 30 skirtingų pramogų, triušiukai, erdvi pievelė, karstynės ir čiuožykla. Na, o kol mažieji džiaugiasi originalių žaidimų gausa, Jūs galėsite mėgautis griliaus ar greta esančios pirties pramogomis.

Tiesa, svarbu pažymėti, jog net ir lietus čia nebaisus! Nors įsikūrę po atviru dangumi, galime Jus nuraminti, kad jis Jūsų šventės tikrai nesugadins. Erdvi lauko palapinė, įstiklinta terasa, lietpalčiai ir skėtukai apsaugos nuo prasto oro net ir lietingiausią vasaros dieną.

Spalvų pieva

Tad, jei pabodo šventės uždarose patalpose ar namų kieme, maloniai laukiame Jūsų sodyboje GYLYNĖ įsikūrusioje SPALVŲ PIEVOJE. Esant poreikiui, pasirūpinsime ne tik pramogomis, bet ir maitinimu bei dekoracijomis!


Šventes pasitikite sodyboje GYLYNĖ

sodyba gylynė

Sodyba GYLYNĖ – tai visai greta Kauno įsikūręs kompleksas, gražiausioms Jūsų šventėms, šilčiausiems susibūrimams švęsti bei svarbiausioms akimirkoms paminėti.

Sodybos kompleksas išsidėstęs aplink vaizdingą tvenkinį sename, jau daugiau nei 80 metų skaičiuojančiame liepų bei obelų sode. Vos 15 minučių nuo Kauno centro nutolusią sodybą sudaro trys erdvės:

  • Pokylių salės pastatas. Iškilminga, iki 80 žmonių talpinanti erdvė su lauko ir miegamąja zonomis.
  • Mažosios salės pastatas. Jauki, iki 35 žmonių talpinanti erdvė su pirtimi, erdvia terasa ir miegamosiomis vietomis.
  • Spalvų pieva. Išskirtinė, po atviru dangumi įsikūrusi vaikų vasaros švenčių erdvė.

Įsimintiniausias Jūsų šventes planuoti pradėkime jau DABAR! Mūsų kontaktus rasite ČIA.

Komentarų nėra

Leave a Reply